Egalitatea de şanse - de la concept la realitate  POSDRU/149/6.3/G/129337
Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeste in oameni

Testimoniale

de la participantele la cursul de calificare in ocupatia de infirmiera


In data de 17.02.2015, a fost ultima zi a sesiunilor teoretice din cadrul cursului de Infirmiera, curs de calificare nivel II, organizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, prin proiectul Egalitatea de sanse - de la concept la realitate. Cu aceasta ocazie, cursantele au fost rugate sa ne transmita din gandurile lor si sa descrie in cateva cuvinte ceea ce a insemnat acest curs pentru pregatirea lor profesionala. In continuare, vom reda cateva din decalaratiile acestora.


Cojocaru Estera, cursant Infirmiera

,,D-na Monica Scorobete (formatorul) ne-a predat ca o adevarată profesoară. D-na Clauida Doța, asistentă șefă, tutorele de practică s-a ocupat de formarea profesională foarte bine. Vă mulțumesc. Dumnezeu sa vă binecuvânteze.”


Trăistaru Elena

,,M-a ajutat foarte mult. Eu personal vă sunt recunoscătoare pentru ajutorul dat cu acest curs pentru femei. Eu personal vă mulțumesc Duneavoastră și doamnei Monica Scorobete.”


Pejic Simona

Formatorul Monica Scorobete, foarte bine pregătită profesional, a explicat pe înțelesul tuturor, clar, explicit, un bun orator, corectă, prezență fizică deosebită. Tutorele, Claudia Tiutiuc, un om excepțional cu abilități morale deosebite, foarte bine pregătită”.


Petrovici Veronica

Mi-a fost de folos. Mi-am găsit un loc de muncă ca infimieră debutantă la ginecologie III. Și sunt foarte mulțumită datorită acestui curs. Vă mulțumesc dumneavoastră și doamnei Monica.”


Beștea Silvica

,,Eu personal am fost foarte mulțumită de modul în care s-a predat acest curs. Atât de doamna Monica (Scorobete), tutorele de teorie, cât și de doamna Claudia, tutorele de practică. La fel și de Fundația Bethany.”